Workshop interactiv de marketing cu expertul Danny Abramovich


Marketingul in facultate si oportunitatea in cariera

Se intampla prin 2006, cand la facultate am finalizat primii doi ani de trunchi comun (aceleasi cursuri le urmau toti) si cand am fost pus in fata unei alegeri. O alegere care avea sa-mi marcheze traiectoria profesionala viitoare. Trebuia sa decid specializarea pe care urma sa o fac in ultimii doi ani de facultate. A fost un cumul de factori rationali si emotionali care m-au facut sa „votez” pentru Marketing. Era un domeniu pe care il priveam cu mare pasiune (care rezida pana astazi) insa fara a lua in considerare cat de eronat este perceput marketing-ul in companiile din Romania si cat de redusa este ponderea companiilor care au departamente functionale de marketing, cu specialisti angajati si nu cu rude sau prieteni ale patronului sau managerului general. Asadar, fara sa fiu constient de micimea oceanului de oportunitati autentice de a-mi dezvolta o cariera in marketing, in Romania, fara a fi nevoit sa aleg mutarea in Bucuresti. Totusi, a fost o alegere pentru care ma felicit pentru ca este locul in care pun maximum de pasiune zi de zi.

Marketingul in companiile din Romania

In ceea ce priveste rolul marketingului intr-o companie romaneasca, indiferent de dimensiunea si obiectivele ei, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult in bine, asa cum mi-as fi dorit. Mai este drum de parcurs, insa important este ca antreprenorii romani sa fie tot mai constienti de importanta unei strategii coerente de marketing, si sa fim deschisi la interactiunea cu experti autohtoni sau internationali in marketing, care vin sa transmita informatie valoroasa, aplicabila.

Expertul Danny Abramovich in Romania

In acest sens, amicul meu Bogdan Briscu, de la Briscu Training & Business Consulting, a facilitat venirea in Romania a expertului si lectorului in marketing, Danny Abramovich. Profesor asociat la universitati de top din lume (Univ. din Lyon, Univ. Bocconi din Milano, Univ. Steinbeis din Berlin, Univ. din Ierusalim, etc.), acesta va sustine la Bucuresti, un workshop interactiv de 2 zile axat pe unelte de analiza si decizie care te vor ajuta sa realizezi un plan de marketing adaptat la situatia particulara a companiei tale. Evenimentul va avea loc la Hotel Radisson Blu, in perioada 13-14 Octombrie a.c., iar numarul de locuri este limitat la 15.

Daca doresti sa beneficiezi din plin de experienta vasta a lui Danny Abramovich, te anunt ca pana in 24 August poti beneficia de oferta Early Bird cu discount de 30% la taxa de inscriere. In plus, pentru toti cititorii blogului meu, ofer un discount suplimentar de 5% care se adauga la reducerea data de organizatori. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci in formularul de inscriere codul „CB” care va activa aceasta reducere suplimentara. 

Toate detaliile despre acest extraordinar workshop le poti gasi aici: Workshop Marketing cu Danny Abramovich

workshop plan marketing danny abramovich

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s