Un eveniment de afaceri altfel pentru antreprenorii din Baia Mare si Satu Mare


De cate ori nu ati auzit exprimari ale unor orgolii locale prostesti ce tin de diferentele dintre orase apropiate? Divergentele dintre Baia Mare si Satu Mare se incadreaza cu prisosinta in aceasta categorie. Cred ca aceste energii negative si sabotarea intentionata a eforturilor unui oras sau altul, din motive ce tin de orgolii, sunt imaturitati neadecvate lumii in care traim, o lume a globalizarii.

Ce trebuie sa intelegem cu totii, baimareni si satmareni, este ca impreuna, prin colaborare intensa si prin punerea in aplicare a unei strategii coerente de dezvoltare a acestei regiuni, putem sa transformam pozitiv vietile noastre, sa devenim o zona de interes, dinamica.

ImagineIn acest sens, ma bucur ca prin intermediul Maramures Business Club am reusit sa facem cativa pasi consistenti in ultima perioada pentru a apropia antreprenorii si profesionistii din cele doua judete si de a organiza evenimente adresate lor. Un astfel de eveniment va fi si intalnirea clubului ce va avea loc saptamana viitoare, in 27 Februarie, la atelierele Zetea din Mediesu Aurit, locul unde antreprenorul Silviu Zetea a reusit sa transforme palinca autentica intr-un brand de lux, recunoscut international. Evenimentul este un raspuns la invitatia pe care Silviu Zetea ne-a facut-o la finele anului trecut. Invitata speciala va fi doamna Angela Bercean, co-fondatoarea grupului Sam Mills si directorul executiv al companiei Sam Mills, lider al industriei de morarit porumb din Romania. Ma bucur ca voi avea ocazia sa o intalnesc si sa o ascult pe doamna Bercean, si sper ca dialogul pe care il vom avea in cadrul evenimentului sa-i inspire si sa-i motiveze pe toti antreprenorii si profesionistii care vor participa. Si, cum era firesc, evenimentul se va incheia cu prezentarea atelierelor Zetea, o sesiune de business networking, urmata de o degustare a bauturilor Zetea si o cina cu produse traditionale.

Pentru cei care doriti sa participati, va mai puteti inscrie pe site-ul clubului de afaceri: goo.gl/vEJz43. Locurile sunt limitate, asa ca nu mai stati pe ganduri! 🙂

Ne vedem la atelierele Zetea, pentru o seara de exceptie si pentru a mai pune o caramida la colaborarea mediilor de afaceri din Baia Mare si Satu Mare!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s