Brian Tracy, speaker si autor de renume international, vine in Romania


Vestitul speaker motivational si autor Brian Tracy (69 ani) va veni in Romania, anul viitor, pentru a sustine doua conferinte „Maximum Achievement”, in 25 martie la Cluj-Napoca si in 27 martie la Bucuresti.

Avand o experienta vasta de peste 30 de ani si lucrand cu peste 1000 de companii, multe dintre ele din topul Fortune 500, ii da lui Brian Tracy un statut special in elita speakerilor din intreaga lume.

Brian Tracy speaker and authorTinand cont de titlul conferintelor din Romania cred ca ele se vor baza pe principiile enuntate in cartea „Maximum Achievement: Strategies and Skills That Will Unlock Your Hidden Powers to Succeed” scrisa de Tracy in 1993, intr-o perioada de tranzitie pentru Romania, cand nu multi erau familiari cu cartile de afaceri sau motivationale. Acum, vom vedea cat de ancorate in realitate sau cat de universale mai sunt principiile din carte, desi cred ca Tracy le-a adaptat la realitatile cotidiene.

Ce nu cunosc foarte multi este ca Brian Tracy a candidat in 2003 la pozitia de Guvernator al statului american California, in anul in care actorul Arnold Schwarzenegger a devenit guvernator.

Il urmaresc pe Tracy de peste un an, fiind abonat la blogul sau si la canalul sau de pe Youtube si pot sa declar ca este un speaker si un specialist pentru care as face efortul de a participa la conferinta. Fiind autor a peste 25 de carti de business si motivationale, cred ca nu mai poate fi contestat de nimeni.

Pentru cei care nu vor sa-l rateze si vor sa participe la conferinta „Maximum Achievement”, voi anunta in curand pe blog, ca update la acest articol, un cod de discount 20% la inscriere si oferit de organizatorii evenimentului.

Update: Ai 20% reducere la taxa de inscriere folosind codul de discount „MBC20” pe website-ul evenimentului aici http://bit.ly/cluj_brian_tracy

Ebook gratuit Brian Tracy – „Atingerea Obiectivelor

Inchei printr-un citat plin de semnificatie pentru viata oricarei persoane, enuntat de Brian Tracy:

„You are the architect of your own destiny; you are the master of your own fate; you are behind the steering wheel of your life. There are no limitations to what you can do, have, or be. Except the limitations you place on yourself by your own thinking.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s