Recital de pian si expozitie fotografica la Baia Mare


Ce program ai pentru marti seara, 10 Decembrie, daca esti din Baia Mare?

Eu cu siguranta stiu ca voi fi prezent la un recital de pian, ce va fi sustinut de Bogdan Vaida, pianist clujean ce locuieste acum in Germania. Pentru cei interesati, recitalul va avea loc la Sala Rotary de la Liceul de Arta, cu incepere de la ora 19:00, si face parte din turneul „Manifest pentru Romania” organizat de asociatia Fapte din Cluj. In plus, in pauza recitalului va fi vernisata expozitia fotografica „Romania in culori”, primul proiect de folclor fotografic din tara.

Pretul unui bilet de intrare este de 15 lei, iar acestea se pot achizitiona in avans de la casa de bilete a Teatrului Municipal sau in ziua evenimentului, de la fata locului.

Ii cunosc de multi ani pe cei care au fondat asociatia Fapte, din perioada studentiei mele la Cluj Napoca, si apreciez ca au ales sa dezvolte proiecte culturale si sociale (Jazz in the Park, Targul de Cariere sau Photo Romania Festival) intr-o lume obsedata de profit. Nu afirm ca ei nu il obtin, insa toate aceste proiecte graviteaza in jurul pasiunilor pe care le au si incearca sa creeze un impact pozitiv in comunitatile unde le organizeaza. Si salut ideea includerii orasului Baia Mare pe aceasta lista.

Ne vedem la recital!

peisaj de tara romania

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s