Consola Sony PS4, experienta jocului reinventata


Scriu acest post intr-o extrem de mare graba. In maxim jumatate de ora trebuie sa fiu la o intalnire insa ce am vazut legat de noua consola Sony Play Station 4 nu m-a lasat sa nu scriu rapid cateva randuri. Este genul de produs care, prin elementele inovative pe care le incorporeaza, creeaza un entuziasm aparte chiar si unei persoane care nu este addicted de jocuri electronice. Este ca un virus care iti intra adanc in mintea ta de consumator si cautator de noi experiente. Il vrei. Vrei sa-l incerci.

Inainte de lansarea sa in SUA existau deja 1 milion de pre-comenzi realizate in intreaga lume pentru aceasta consola pentru care Sony a alocat 7 ani pentru dezvoltare. Calitatea grafica a jocurilor, noul joystick cu touchscreen si buton de „Share” pentru retelele de socializare, va duce experienta jocului la un cu totul alt nivel. Garantat aceasta consola se va afla in topul listelor cu cadouri de Craciun si tind sa cred ca previziunile celor de la Sony privind vanzarile (5 milioane de console PS4 vandute pana in Martie 2014) vor fi depasite.

Iata un extras video dintr-un show tv cunoscut in SUA, cu prezentarea unor caracteristici uluitoare a noii console PS4. M-a lasat cu gura cascata 🙂 Fazele cu roboteii si cu sampania sunt memorabile.

Anunțuri

2 răspunsuri la „Consola Sony PS4, experienta jocului reinventata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s