Cursuri gratuite pentru viitorii antreprenori din industriile creative


Pentru ca am o admiratie pentru cei care invata lucruri noi si pentru ca, personal, cred cu tarie in procesul de invatare pe tot parcursul vietii, de acum inainte pe blog o sa promovez cursuri, seminarii, conferinte, care consider ca sunt de interes pentru mine si voi.

Incep cu un proiect finantat din fonduri europene (POSDRU) care se adreseaza viitorilor antreprenori din industriile creative: “Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative”. Daca va intereseaza, trebuie sa stiti ca prima sesiune de inscrieri a inceput in 11 Iunie si se va finaliza peste 3 zile, in 18 Iunie.

Urmeaza apoi sa fie selectati 20 de cursanti care in perioada 20-22 Iunie vor participa la trei zile intensive de cursuri, ce vor avea loc la sediul Fundatiei Post-Privatizare, Calea Plevnei 46-48, Bucuresti.

Cursurile se adresează celor care doresc să inițieze o afacere în industriile creative, fie că lucrează, studiază sau își demonstrează interesul profesional în domeniu. Cursurile se vor finaliza cu o serie de cunoștinte esențiale și cu un business plan adaptat breslei creative, elaborat împreună cu trainerii programului. La finalul celor 3 zile intensive, cursantii vor obtine și o diplomă de participare acreditată CNFPA. Formularul de înscriere se află pe site-ul proiectului, la adresa indcreative.postprivatizare.ro/training.

ATENTIE! Participantii vor trebui sa aiba peste 18 ani, sa urmeze / sa fi urmat studii in domeniul industriilor creative sau sa fi desfasurat cel putin 1 an activitate in domeniu. 

Mai multe detalii despre acest proiect gasiti pe website-ul Asociatiei ORICUM: link

Vola.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s