TVR Plus s-a lansat in versiune beta


TVR…televiziunea nationala, televiziunea publica, prima televiziune aparuta pe meleagurile noastre. Cand ma uit la emisiunile difuzate pe TVR ma cuprinde un val de nostalgie, pentru ca in copilarie am crescut cu productiile difuzate de ei. Nu pot sa uit „Telecinemateca”, „Teleenciclopedia”, „Spectacolul Lumii”, „Arlechino”, s.a.m.d..

Acum TVR a intrat intr-un con de umbra, a pierdut multe batalii pentru rating cu televiziunile private, si de cativa ani se afla intr-o situatie critica (cu datorii de zeci de milioane de euro). Din pacate, a ramas si cam singura oaza de cultura si bun-simt in spectrul televiziunilor de la noi.

ImagePentru acei dintre voi care va mai uitati la TVR, televiziunea a lansat platforma online TVR Plus, unde pot fi vizionate live posturile TVR, pot fi vizualizate momente unice din arhiva vasta a TVR, si se ofera acces la editii inregistrate ale unor emisiuni ca „Arena Leilor” sau „Ora de Business”. Designul site-ului imi place, emisiunile ruleaza bine, pe scurt, aceasta versiune beta a fost o surpriza placuta pentru mine.

Voi ce emisiuni mai urmariti pe posturile TVR? (asta daca va mai uitati la TV 🙂 )

Reclame

2 răspunsuri la „TVR Plus s-a lansat in versiune beta

  1. In putinul timp pe care il mai petrec la TV, TVR1 e aproape singurul post la care ma uit. Bravo lor pentru ca si-au pastrat valorile sanatoase. Din pacate au si de suferit din cauza ca nu s-au comercializat, dar sunt sigur ca multi dintre romani inca stiu sa aprecieze un lucru ramas bun.

  2. Lucian, ma bucur ca nu am ramas „ultimul mohican” care se uita la TVR 🙂 Lasand gluma la o parte, cred ca TVR are nevoie de o mai mare independenta fata de Parlament si trebuie sa se rupa de interesele diverselor partide de a influenta politica editoriala si strategia manageriala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s