Consiliul economic consultativ al Romaniei, un demers pozitiv al premierului Ungureanu


Presedintele UniCredit Tiriac Bank

Presedintele UniCredit Tiriac Bank

Azi am citit in Ziarul Financiar despre un fapt demn de lauda, pe care personal il astept de foarte multi ani. Premierul Mihai Razvan Ungureanu a reusit sa creeze un consiliu consultativ format din 26 oameni de afaceri romani, ce are menirea de a analiza si formula o opinie comuna privind propunerile Guvernului care vor viza mediul de afaceri din Romania. Asadar, se pare ca Ungureanu constientizeaza importanta expertizei oamenilor de afaceri romani in probleme ce tin de strategia economica a tarii, si am convingerea ca acest consiliu va oferi sfaturi cat se poate de utile Guvernului. Sper insa ca acestea sa fie si ascultate si implementate (capitol la care noi, romanii, suntem deficitari).

Consiliul va fi condus de Rasvan Radu, presedintele executiv al UniCredit Tiriac Bank (un apropiat a guvernatorului Mugur Isarescu) iar din componenta sa mai fac parte: Ionel Blanculescu, Horia Ciorcila (presedinte Banca Transilvania), Dan Sucu (fondatorul Mobexpert), Dragos Paval (presedinte Dedeman), Raul Ciurtin (Albalact), Florin Talpes (fondatorul Softwin), Mariana Gheorghe (CEO Petrom), Dragos Damian (CEO Terapia Ranbaxy), Constantin Stroe (vice-presedinte Dacia) si alti oameni de afaceri de succes pe care tara asta ii are.

Si pentru ca sunt un optimist incurabil, sper ca odata cu infiintarea acestui consiliu economic sa apara si o strategie pe termen mediu si lung de dezvoltare a Romaniei, pe care sa o respecte toate partidele politice care se vor instala la guvernare in urmatorii ani.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s