Facebook lanseaza Timeline


22.09.2011 o zi de marcat pe calendarul istoriei social media.

Fortati fiind de miscarile facute de Google in ultima perioada si de cresterea Google +, cei de la Facebook reactioneaza (dupa multe ore de nesomn 🙂 ) si lanseaza TIMELINE, care va reprezenta o integrare a 3 elemente: muzica, filme si TV, si aplicatii de stiri. Este un semn ca Facebook este tot mai deschis parteneriatelor cu companii ca Hulu, Neflix, Spotify sau IMDb, pentru a crea o noua experienta utilizatorilor Facebook, permitandu-le sa exprime si mai bine cine sunt, in timp ce descopera cine sunt prietenii lor.

Pe Timeline-ul fiecarui utilizator vor fi sumarizate filmele pe care le-a vizionat, muzica pe care o asculta, cele mai interesante stiri, cartile citite sau locurile in care a fost (prin Facebook Places), impartasindu-le astfel cu toti prietenii sai. Pe scurt profilul fiecarui utilizator se schimba permitand o mai buna exprimare a propriei personalitati si a propriilor interese (cel putin asa declara cei de la Facebook).

Toate anunturile au fost realizate la conferinta f8 de la San Francisco, de catre Mark Zuckerberg care a prezentat si o istorie a modificarilor pe care Profilul de la Facebook le-a avut de la lansarea celei mai mari retele sociale (>800 milioane utilizatori).

Acum toate privirile se vor intoarce spre Google + si spre reactia lor.

Cum va puteti activa noul profil Timeline: http://howto.cnet.com/8301-11310_39-20110373-285/how-to-turn-on-your-facebook-timeline-right-now/

Mai multe detalii: http://mashable.com/2011/09/22/new-facebook-profiles/

Image Credit: Justin Sullivan/Getty Images

Reclame

3 răspunsuri la „Facebook lanseaza Timeline

  1. Am incercat si eu azi, mi se pare interesant si pana ma prind exact cum sa scot the best of it imi place ca ma obliga sa stau mai mult pe home decat pe profile, cum statea narcisista de mine inainte 🙂

  2. 🙂 Si eu incerc sa ma adaptez, desi imi parea mai simplist si mai usor de utilizat Wall-ul anterior.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s