Teorii ale conspiratiei si filme proaste


revolutionaryroad2008Daca aseara am vizionat  filmul „Revolutionary Road” , avand speranta ca voi asista la o reusita cinematografica (m-am lasat inselat de un trailer difuzat la inceputul unui film la Multiplex) si am fost total dezamagit , astazi am vazut un documentar care mi-a lasat un gust mult mai amar.

 Documentarul se numeste „End Game” si aduce in prim-plan celebra teorie privind clubul select Bilderberg care vizeaza impunerea Noii Ordine Mondiale, pe scurt o mana de lideri politici, magnati, figuri regale, oameni de stiinta si jurnalisti pun la cale sa subjuge intreaga populatie a planetei.

endgameFilmul cu Di Caprio si Winslet s-a dovedit a fi un dezastru din perspectiva scenariului insa documentarul a reusit sa-mi ridice multe intrebari (poate si pentru ca nu e dificil sa creezi o teorie a conspiratiei si sa-ti castigi rapid si sustinatorii)…dintre care mi-a ramas doar una … „de ce oameni influenti din lumea politica si economica se intalnesc anual pentru discutii si consultari, temele fiind secrete iar locatiile intalnirilor fiind puternic securizate? „. Punctul forte al documentarului il reprezinta detaliile istorice care sunt multe si foarte bine aranjate, creionand o imagine terifianta , demna de romanul lui George Orwell „1984”.

Nu cred in teorii ale conspiratiilor insa, in acelasi timp, nu cred ca este normal ca o mana de oameni influenti, politicieni si afaceristi, sa se intalneasca periodic in spatele usilor inchise avand ca pretext doar incercarea de a ajunge la un consens privind noile provocari ale omenirii. De cele mai multe ori, cand oamenii politici influenti se intalnesc cu oameni de afaceri la fel de influenti…miroase de la o posta a coruptie si lucruri necurate. Dar cred ca toti stiti lucrul asta si sunteti indeajuns de scarbiti, asa ca ma opresc.

Daca doriti sa vizionati documentarul , il gasiti aici [+]

Credeti in vreo teorie a conspiratiei?

Anunțuri

Un răspuns la „Teorii ale conspiratiei si filme proaste

 1. O conspiratie globala
  Exista si este nevazuta, cu totii stim ca ea exista. Dar in ce consta? Pentru fiecare intrebare privind lumea in care traim exista o teorie a conspiratiei oferita de undeva celor careia i se adreseaza. Aceste teorii ale conspiratiei sunt in numar de sute si aproape intodeauna tind sa se infunde sau in cel mai bun caz duc spre alta conspiratie si tot asa … la infinit. Chiar daca devine evident pentru cei mai multi ca ceva nu e in ordine si ca un anume gel de conspiratie globala chiar exista este inca foarte greu de vazut ce presupune ea exact si unde se afla cu adevarat adevarul.
  John F. Kennedy a descris-o astfel:
  ” Ne confruntam in intreaga lume cu o conspiratie monolitica si nemiloasa care se bazeaza in mod fundamental pe juraminte secrete pentru a-si extinge sfera de influenta, se bazeaza pe infiltratie in loc de invazie, pe subversie in locul alegerilor democratice, pe intimidare in locul libertatii de a alege. Este un sistem ce concentra vaste resurse umane si materiale pentru crearea unei masinarii unitare, deosebit de eficiente ce combina: armata, mijloace diplomatice, inteligenta, mijloace economice, stiintifice si operatiuni politice. Operatiunile ii sunt ascunse nu publicate, greselile ii sunt ingropate nu apar in ziare, dizidentii sunt adusi la tacere nu incurajati. Nici o cheltuiala nu ii e anchetata, nici un secret nu ii este dezvaluit.”
  Mai tarziu, in incercarea de a conduce o investigatie asupra asasinarii lui Kennedy, directorul FBI John Edgar Hoover manifesta aceleasi sentimente cand spune : „Individul devine handicapat cand este confruntat cu o conspiratie atat de monstruoasa ce-l face sa creada ca este imposibil ca ea sa existe.”
  Este timpul ca oamenii din intreaga lume sa puna piciorul in prag si sa acorde atentie importantei acestor doua fraze. Dar totusi iti vine sa spui: Chiar daca am face asta, cum ar putea individul obisnuit sa ajunga la radacinile acestei probleme? Si chiar daca vom ajunge vreodata la radacina ei, ce am putea face? Si aceste doua intrebari sunt foarte bune. Ei bine cea mai buna metoda de a incepe este sa renunti la fluorura din dieta si sa incerci sa intelegi istoria reala. Apoi invata sa privesti fiecare stire dintr-o perspectiva globala, ignora ce-ti spun ei si incearca sa incadrezi evenimentul unde apartine, la scara globala. Apoi foloseste acel stravechi proverb roman: Qui Bono?( cine beneficiaza?). Si mai important cand descoperi un adevar, dezvalui o mincniuna sau gasesti o anomalie, spune-le prietenilor. raspandeste informatia cat poti de mult pentru ca Mass Media cel mai probabil nu o va face. Dar cel mai important dintre toate este sa fim constienti de ceea ce te incojoara privind dintr-o perspectiva global, sa vezi imaginea de ansamblu. Toata lumea este un teatru si tot ce se intampla este planificat sa se intample astfel si sunt anumite tipare. Uita-te la istorie si fi constient de lectiile ei, dar nu le lua ca atare. Nu insista asupra pierderilor din trecutul tau sau pe trecutul tau personal care pare ca se repeta. De asemena uita-te la viitor si vezi ca el depinde de cum ni-l facem noi. Dar nu te axa prea mult pe acest aspect, nu sta asteptand sa se intample miracolesau evenimente caresa schimbe lumea. Castiga intelepciune si cunoastere . Priveste imaginea de ansamble. Trecutul si viitorul vor deveni evidente.
  Cautand adevarul despre ceea ce se intampla in aceasta lume sunt multe piste false de care te lovesti si un numer vast de conspiratii din care poti alege. Multe dintre ele par posibile pentru ca multe dintre ele sunt partial adevarate, dar toate sunt proiectate in asa fel incat sa nu duca nicaieri, sunt proiectate doar pentru a distrage atentia. Totusicand cineva depaseste dincolo de limita lor normala devine vizibil ca la baza tutur conspiratiilor este una foarte reala, si in acelasi timp sclipitoare si infricosatoare prin simplicitatea ei si de departe cel mai destept lucru care l-au facut cei ce au savarsit-o a fost sa construiasca o cultura a conspiratiilor. O parte marginala a societatii a perpetuat ani de zvonuri si nenumarate alte non existente si partial informative conspiratii pentru a reprima adevarul si pentru a perpetua un aer interminabil de ridicol in jurul subiectului.
  In cele din urma in momentul de fata nu prea conteaza vreuna din variante, pentru ca acum sunt probleme mult mai importante care ne preseaza si care au nevoie de atentia noastra. CHIAR IN MOMENTUL ASTA! Este imperativ ca toti cei care cerceteaza sa uite diferentele pentru moment pentru a fi capabili sa stea impreuna si sa se adreseze adevaratei cauze a problemelor cu care ne confruntam. Pentru ca este extrem de important ca situatia din prezent sa fie abordata.
  Guverne diverse si familii regale din intreaga lume lucreaza la unison, toate urmeaza aceeasi agenda si toate fac parte de fapt din aceeasi linie descendenta, sunt aceeasi oameni care asista la intalnirile Bilderberg. Acestia nu sunt oameni cumsecade, sunt ocultisti, controleaza toata media de pe planeta, majoritatea guvernelor si virtual intregul sistem monetar global. Si daca crezi ca asa ceva este o fantezie iti sugerez sa faci tu insuti niste cercetari. Este aceeasi linie de sange care a finantat ridicarea la putere a lui Hitler si care a profitat de pe urma ambelor tabere angrenate in razboi, sunt responsabili si au profitat de pe urma tuturor razboaielor. Scopul lor este crearea unei rase superioare care vor fi desigur ei si linia lor descendenta, sa controleze tot si sa eradicheze orice altceva. Acesta este planul elitei care ne conduce si pentru ca acum controleaza majoritatea lumii via controlul sistemului monetar implicit au controlul asupra circulatiei informatiei si resurselor isi indreapta atentia impotriva eliminarii celui mai periculos si temut inamic al lor dintre toti si acel inamic este populatia lumii, ACEL INAMIC ESTI TU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s