Cei mai importanti 1000 oameni din business


Joi, 23 Octombrie, Ziarul Financiar lanseaza pentru prima data anuarul „Who’s who in business Romania 2008 – Cei mai importanti 1000 oameni din business”. O initiativa laudabila pentru ca in analiza sunt inclusi si acei directori din companii care nu au titlul de CEO, si in pofida nevizibilitatii au roluri extrem de importante si precise.

In acest anuar , Ziarul Financiar incearca sa raspunda la cateva intrebari referitoare la trecutul educational al managerilor , care este procentul de executivi (din cei 1000) care sunt din capitala, masurarea eficientei unui manager in bani sau castigul anual al unui manager.

Pretul de 25 de lei pentru un exemplar este singurul care poate speria studentii care doresc sa achizitioneze acest anuar.

Reclame

3 răspunsuri la „Cei mai importanti 1000 oameni din business

  1. pretul e mare si nu inteleg de ce.
    ceea ce e interesant e faptul ca multi manageri au terminat alte facultati decat domeniul in care lucreaza.insa totul e subiectiv 🙂

  2. @andre: probabil numarul de pe coperta anuarului ii da „greutate”, de aceea avem pretul asta. Da. Ai dreptate. Care sa fie oare principala cauza?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s