CFR 1907 Cluj egala cu Chelsea Londra


Aseara, cea mai impunatoare echipa a Clujului a demonstrat ca lupta in teren cu cele mai titrate cluburi de fotbal ale Europei se poate duce si fara teama , mizand exclusiv pe incredere si determinare maxima.

CFR 1907 Cluj – Chelsea Londra , scor 0-0 , este o dovada in plus ca echipa ardeleana nu este protejata de zeita Fortuna si ca jocul de inalta tinuta pe care il practica in Champions League nu este doar rezultatul unui hazard bizar. Au demonstrat ca in fotbal, ca de altfel in orice alta activitate de echipa sau individuala, o mentalitate solida si dorinta de a arata ca esti cel putin la fel de valoros, te pot conduce in zona autodepasirii.

Echipa CFR-ului a readus din nou in sufletele romanilor mandria ca sunt parte a acestei natiuni. Sunt convins ca astazi, foarte multi dintre cei care au trait cu intensitate acest meci, au mers la locul de munca mult mai increzatori in fortele si viitorul lor. Da! CFR Cluj a demonstrat ca se poate sa te transformi dintr-un mic si insignifiant pion pe harta asta a lumii , intr-un rege vrednic de titlul sau; poate chiar asumandu-ti la un moment dat rolul de nebun.

Din nefericire, pretul biletelor la acest meci a fost mult prea mare pentru cat poate suporta momentan bugetul meu, asa ca impreuna cu iubita mea, am preferat sa vizionam prima repriza la o pizzerie de pe Calea Motilor, alaturi de trei prieteni. Totodata, m-am multumit si cu imaginea fanilor echipei londoneze care , la ora 17, urcau agale str. Republicii, in cautari de pub-uri si bere ieftina.

Toata stima pentru aceasta echipa , CFR 1907 Cluj, care in 7 ani a trecut de la Divizia C , la maretia Champions League, si egala lui Chelsea in grupa!

Reclame

2 răspunsuri la „CFR 1907 Cluj egala cu Chelsea Londra

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s